0898 592 393, 0988 365 200 office@mnovakova21.com

История на компанията

    История на Компанията LifeWave


Изобретател на Life Wave patches е молекулярният биолог доктор Дейвид Шмид. Той изпълнява функцията на научен съветник към “General Dynamics” при създаването на системите за доставка на допълнителен кислород при аварийни ситуации, както и при разработването на методите за повишаване на шансовете за оцеляване на екипажите в подводниците на военноморските сили на САЩ. Това е човекът, който изследва, развива и прилага методите за подобряване на телесната и психична издръжливост на специалните военни части на САЩ.

В продължение на 3 години са били извършени множество клинични изследвания за създаването на лепенките LifeWave. Държавата е вложила милиони долари за проучвания.


Първото им приложение е във военноморския флот, а след това се предоставят за свободна употреба на американското население. Целта на тази технология е повишаване и увеличаване притока на кислород в организма, повишаване на телесната издръжливост и дълголетие.


Основен продукт на LifeWave са пачовете.


Друг голям продукт е “Matrix”, който представлява предпазващо устройство за мобилни телефони. В основата му е технологията на американския бомбардировач “Стелт” и се използва, за да се предпазва тялото на човека от вредната енергия, която излъчват мобилните телефони.


LifeWave предостави на световния пазар иновативна технология на бъдещето с уникални и единствени по рода си продукти, която съчетава нанотехнологията с основите на хомеопатията, съвременната медицина и древната източна медицина (акупунктура).

Като фирма LifeWave® е създадена през 2004 г. в САЩ, а в Европа навлиза през 2008 г. До момента развива дейност в над 120 държави. В Гърция се появява през 2009 г., а в България прави първите си стъпки през 2012 г.

Вижте официалният филм “Историята на Lifewave” с превод на български


За да пуснете българските субтитри, включете “cc” бутона от контролната лента, която се намира в долния край на видеото.Мисията на LifeWave

Мисията на LifeWave е да предостави на хората по целия свят възможността да живеят дълго и по-добре, използвайки продуктите на LifeWave. Технологиите и продуктите, разработени от компанията, помагат на всеки човек, който изпитва болка, да се освободи от нея, дават възможност на организма да повиши енергията и тонуса си, да има спокоен и здрав сън, който осигурява на всеки от нас времето, необходимо за възстановяване на организма от умората и стреса.

Пачовете LifeWave дават възможност да бъдем по-здрави и красиви. Това става без да преминават в тялото ни стимуланти или лекарствени продукти.


Защо LifeWave?

Възможностите на пазара са много. Защо да изберете точно продуктите на LifeWave?

Има много причини, поради които хората ни харесват в над 120 държави и вече са предпочели LifeWave като свой първи избор за здраве, красота и лично благополучие. Ето някои от тях:

 • Продуктите са подкрепени с патенти и сертификати, издадени на базата на резултатите от над 70 документирани клинични изследвания и научни разработки

 • Технологиите и продуктите са приети и препоръчвани от лекари по целия свят

 • Осигурен е стриктен контрол на качеството в производството

 • Олимпийски и професионални спортисти от цял свят се доверяват на нашата компания, за да подобрят постиженията си

 • През 2009, 2010 и 2011г. LifeWave e включена в списъка на най-бързо развиващите се частни компании в САЩ и всяка година се приближава все по-близо и бързо до челните места

 • Компанията има множество центрове за изпълнение на поръчки и разполага със сътрудници и продукти в над 120 страни по света

 • Последователна стабилност и растеж на компанията

 • Предлагаме продукти, които могат да демонстрират реални, незабавни и видими резултати

 • Компанията коректно изплаща всяка година милиони долари (във формата на комисионни и бонуси) на сътрудниците си по света

 • Компанията е член на Асоциацията за директни продажби (DSA) и се придържа стриктно към най-високите световни стандарти и етични норми в работата си

 • Предоставя на сътрудниците си съвременни и многообразни форми на обучение и маркетингова подкрепа

Компанията LifeWave е поела твърд ангажимент да предоставя на своите клиенти авангардни продукти, които са без конкуренция и не се предлагат от никоя друга фирма в света.