0898 592 393, 0988 365 200 office@mnovakova21.com

LIFEWAVE MATRIX

Технологията на LIFEWAVE MATRIX

Технологията „стелт“ - история       По време на Втората световна война, технологията е проучвана като начин да се скрие летателен апарат от вражески радар. До 1960 г. в САЩ вече е в ход разработването на „зряла“ програма „стелт“. През 1982 г. САЩ представя първия в света опериращ боен авиационен апарат, предназначен да се възползва от тази нова технология – F-117A Нощен ястреб.


      
През 80-те години беше поставен акцент върху по-нататъшното развитие на тази технология и до края на десетилетието бе разкрит за обществеността многоцелеви бомбардировач “B-2 Дух“ , който демонстрира драматичен скок в областта на технологиите. B-2 използва стелт-технологията, за да се защити от радари чрез абсорбция и пречупване. В технологията „стелт“ се използват радар-абсорбиращи материали (RAM), за да се абсорбира радио-енергията, а не да отскача от самолета. Освен това, уникалната закръглена форма на самолета позволява да се отклоняват радиовълни.


      
Напоследък бяха разсекретени много от принципите на стелт-технологията. LifeWave прилага тези принципи по един нов начин, за да се ограничи излагането на радиация, излъчвана от мобилните телефони.


      
Електромагнитната радиация (ЕМР) се излъчва от всички части на вашия клетъчен телефон, включително антената и слушалката, както и други части от апарата.


      
Технологията Matrix намалява излъчванията и от двете страни на телефона. Независими лабораторни проучвания достигнаха до резултати, че Matrix намалява радиацията от клетъчните телефони до 85 % и повече.