0898 592 393, 0988 365 200 office@mnovakova21.com

Технология за релаксация и масаж

Технология за релаксация и масаж

Обществените горещи вани са част от традиционната японска култура. Това е мястото, където можете да се освободите от стреса и да се отпуснете след натоварен ден.Японците са установили, че ако поставите по пода на банята камъчета, те ще създадат ефект на масаж на краката ви, ще се почувствате релаксирани и тонизирани.

Основателите на Никкен са започнали своята революция в сферата на здравословния начин на живот с брилянтна идея - ако след разходка по камъни се чувствате по-добре, защо да не се намери начин да се поддържа този ефект през целия ден? Те комбинирали вълнообразна повърхност с технология на магнитно въздействие и така се появили първите магнитни стелки Magsteps ® (по-късно Kenko ®).

Масажна технология се използва още в системата за сън Кеnко, малък масажор Kenko MagDuo/ MagBoy.

Един много специален продукт в серията от уникални продукти е масажния валяк MagCreator. Ролята на този продукт в бизнеса е неоценима. Този продукт в процеса на използване е придобил едно много важно значение – отстранява умората и напрежението в мускулите на гърба. Напрежението в гръбначния стълб и раменете при всички човешки дейности води до появата на силен дискомфорт в гърба, понякога достигащ до болка. Такъв дискомфорт е познат практически на всеки и не влияе добре на жизнения тонус. В такива моменти е трудно да се похвалим с пълна жизненост и енергия. Масажния валяк MagCreator е проектиран за интензивна помощ при отстраняване на умората и напрежението в мускулите на гърба така, че използването на магнитна технология при плавни равномерни движения по протежение на гръбначния стълб води до успокояване и облекчаване на напрежението в мускулите.

След масаж на гърба, извършен по техниката на Исаму Масуда, основател , състоянието на мускулите на гърба се връща към нормалното, те са възстановени като след здрав сън цяла нощ. Релаксиращият масаж с помощта на масажния валяк MagCreator може да се извършва от всеки човек, който спазва инструкцията за този масаж. Масажът може да се извършва всеки ден и в домашни условия. Максималният ефект се постига, когато масажът се извършва в системата за сън. Можете да използвате валяка за облекчаване на напрежението на мускулите на гърба по време на работния ден и в офисни условия, в този случай, масажираният човек е седнал на стол с лице към облегалката на стола. В идеалния случай на стола може да е поставена седалката KenkoSeat.

Масажа с масажния валяк показва максимално бързо на всеки човек ефективността на продуктите.

Никкен 3 – масаж с големия масажьор