0898 592 393, 0988 365 200 office@mnovakova21.com

Технология Жива вода

Технология Жива вода PiMag

За да се поддържа желаното ниво на човешки телесни течности трябва в продължение на целия ден да се изпива около два литра вода с добро качество. Това подобрява здравето и външния вид!


С възрастта, човешкото тяло губи способността си да абсорбира влага, количеството на течности намалява. Това се дължи на токсините, натрупани с течение на времето в резултат на нездравословен начин на хранене и лошото качество на питейната вода. Токсините блокират способността на клетките на организма да абсорбират течност и ефективно да премахват вредните вещества. И без значение колко вода пием – ако няма възможност за оптимално усвояване на водата в тялото, то ще остава обезводнено.

Така че преди да си поставим за задача да пием определено количество вода на ден, трябва да бъдем сигурни, че тя е с добро качество. Колкото е по-чиста и полезна водата, толкова по-бързо клетките на организма я абсорбират. Това помага да се отървем от последиците от липса на течности в организма: главоболие, отслабване на вниманието, суха кожа и излагане на стрес.Кръговрат на водата

Всяка вода, която ние употребяваме за приготвяне на храна или пием, се явява част от глобалната екологична система и много пъти се обработват от природата. Търсенето на добро качество на водите не е търсене на нова вода. Това, което ние получаваме е добре почистена, изпълнена с енергия вода, която не е замърсена от човешката дейност.

Натуралната изворна вода се формира от дъждовна вода, филтрирана през почвата. Преминавайки през различни слоеве на почвата и земното магнитно поле, водата се събира в дъното на подземни скали, насищайки се с минерали. Това формира минерализирана изворна вода.

Но дори и да можем да пием вода от природата, дали тя е достатъчно чиста? Човекът е успял да отрови околната среда на всички нива и във всички форми: въздухът, който дишаме, почвата която се култивира /обработва/, водата, която пием. Дори и дъждовната вода по време на преминаването през атмосферата успява да усвои всички видове замърсители (автомобилни газове и газове от въздухоплавателни средства, индустриални отпадъчни газове). 

В съответствие със санитарните норми водата при водоснабдяване от централните водоснабдителни системи и питейната вода в бутилки, продавани на населението, се счита за подходяща за консумация от човека. Тази вода се подлага на специална обработка с химикали като хлор за унищожаване на вредните бактерии. Но хлорта унищожава и полезните бактерии в човешкото тяло, което е от съществено значение за поддържане на имунната система. Вода, получена от естествен източник, живее 24 часа. Това означава, че водата, купена от магазина е мъртва, което означава, че не съдържа кислород.


Как да получим чиста вода?

В продължение на десетилетия, човечеството се е опитало да намери начин да получи чиста питейна вода. Напоследък филтрирането придобива все по-голяма популярност. По време на филтрирането на водата, изчезва неприятната миризма, отстраняват се метали, остатъчен хлор, органични съединения и други химически вещества, които влизат в чешмяната вода от санитарната обработка. Има голямо разнообразие от филтри - тяхната ефективност зависи от вида на използваните въглeни, конструкцията на филтъра и обема на резервоара за вода.


Вода
PiMag ® - удивително откритие!

Като се има предвид необходимостта от вода за нашето тяло, Никкен си поставят за цел да намерят начин да получат идеалената вода. Търсенето започва в Япония преди много години.

В отдалечен район, учените са открили, невероятен източник. Близо до малко японско градче, между два хълма тече малък ручей. Единият от тези хълмове съдържа много магнетит, а другият - съединения на калция. Самият ручей минава през залежи на силикат-материал, който образува природен кристал. Японските учени забелязали, че водата от този ручей, благодарение на комбинацията от географските фактори, има необичайни свойства и въздейства на околната растителност по удивителен начин. Това силно ги заинтересувало и те нарекли водата „жива вода” (Pi Water) и си поставили за цел в лаборатория да пресъздадат природните условия за образуване на такава вода, което в крайна сметка им се отдава. Резултатите на тези открития се използват в продуктите PiMag.

Технологията е разработена за филтриране на вода PiMag.
В процеса на филтриране на вода PiMag се използва комбинация от материали, естествени минерали и магнитна технология, която е имитация на естествените условия за образуването на жива вода. Тази уникална комбинация от технологии ще ви позволи да се насладите на прясна вода PiMag от уюта на вашия дом.


Кола тест


Водата PiMag® съдържа елементите, необходими за организма. Тя помага да се възстанови баланса на телесните течности. Човешките клетки са податливи на киселинност. Водата PiMag® спомага за възстановяването на киселинно-алкалното равновесие, повишаване на алкалното съдържание. С технологията PiMag® за филтриране на водата можете да превърнете чешмяната вода в жива вода.Водата е просто съединение, но в същото време има много уникални качества. Молекулата на водата се състои от кислороден атом и два водородни атома.
Отделните молекули имат свойството да се привличат една към друга и образуват групи. Учените са открили, че живите клетки бързо усвояват малки групи от молекули.


Обогатяване с минерали

Системата за филтриране на вода PiMag® е уникална комбинация от животворни вещества, богати с йони на калций и други минерали, които се добиват на дълбочина от 800 метра под морското равнище. Суровината се смила на прах, от който след това се извличат желаните минерали. Полученият материал се нагрява до температура 1100°С и се прибавя към керамичната маса за образуване на гранули, които се използват в системата PiMag®. Водата преминава през керамични мъниста и коралови чипове, насищайки се с минерали. Така получавате пълна с минерали вода PiMag®.
Тази филтрирана вода PiMag® е готова за оптимизация. Процеса на оптимизиране е най-новото развитие в областта на технологиите за филтриране на вода PiMag®.

Оптимизираната вода PiMag е идеална за всички: възрастни, деца, домашни любимци и дори растения!


PiMag ® технология се използва в такива изделия, като система за филтриране на вода PiMag ®, система за филтриране на вода PiMag ® WaterFall, оптимизатор на вода PiMag ®, спортна бутилка с филтър PiMag ®.