0898 592 393, 0988 365 200 office@mnovakova21.com

Технология за здравословен сън

Технология за здравословен сън
Здравият сън e основа за добро здраве, но днес липсата на сън е социална епидемия.

Отговорете на няколко въпроса:
Заспивате ли трудно?
Въртите ли се по време на сън?
След като се събудите, чувствате ли се уморени?
Към средата на деня, чувствате ли умора, сънливост, липса на енергия?
Имате ли понякога чувството, че не си почивате достатъчно по време на сън?

Ако сте отговорили с "да" на повече от един въпрос, за вас е дошло време да започнете да водите здравословен начин на живот с KenkoDream!


Опитайте се
да промените живота си!

За съжаление, в съвременното общество, за пълноценна почивка се отделя твърде малко време. Научните изследвания показват, че това е сериозна заплаха за общественото здраве.
Лошият сън влияе неблагоприятно върху човешкото здраве: има стрес и хронична умора, хората може дори прекомерно да увеличат тегло си!
Факт е, че съня е основа за добро здраве и благосъстояние. Научните изследвания показват, че съня подобрява качеството ви на живот и дори спомага за дълголетие!
Сега си представете, че сте започнали да се чувствате много по-добре - да се събуждате свежи и отпочинали, да се радвате на живота повече. Всичко това се случва само с помощта на здрав сън? И това е възможно!


Здравословен
сън!

Човек преживява една трета от живота си в сън. Неефективното използване на това време се отразява неблагоприятно на състоянието на организма.

Съвременният живот - това е стрес и да се отървете напълно от стреса е нереалистично. Но вие можете да помогнете на тялото си да се справи със стреса - да получите повече енергия, за да се чувствате спокойни и да се насладите на чувството на спокойствие и благополучие!
На японски език «Kenko» означава "здраве". Компанията, произвеждаща представяните продукти е адаптирала доказаната във времето японска философия към съвременния начин на живот. И сега всеки нов ден може да започнете отпочинали и пълни с енергия, благодарение на отличните продукти, които попадат в състава на системата за сън!


Системата за здравословен сън
е уникален набор от допълващи се продукти, които са разработена след години на изследвания. Системата за сън се състои от три основни компонента: матрак, завивка и възглавница. Усъвършенстваната технология, заедно с използването на естествени, екологично чисти материали, гарантират перфектни резултати, които драстично подобряват качеството на съня и осигуряват качествен и пълноценен отдих. Можете да получите не само добър нощен сън, вие ще се събудите с нови жизнени сили и пълни с енергия.

www.nikkensleepcenter.com