0898 592 393, 0988 365 200 office@mnovakova21.com

Магнитни технологии

Магнитни технологии

Магнитните технологии в представяните продукти са в челните редици на уелнес индустрията, която в момента е една от най-бързоразвиващите се индустрии. Вдъхновени от природата, на пазара са предоставени уникални технологии, използващи естествени източници на енергия -магнетизъм, дълги инфрачервени лъчи и отрицателни йони. Богатия набор от продукти помагат на човека да "вкара" природните технологии обратно в живота си като диша чист въздух, пие жива вода /структурирана и минерализирана/ и се наслаждава на по-добър и качествен сън.Как действат магнитиге?

Не е тайна, че магнитните полета, произвеждани от магнити, могат да проникнат в нашето тяло и да повлияват на функционирането на отделните клетки и да подобрят работата на нервната система и различните органи. Прилагането на магнитно поле помага за възстановяването на нормалния електромагнитен баланс. Магнитното поле отпуска капилярните стени, както и околните мускули и съединителната тъкан, което увеличава притока на кръв, кислород и хранителни вещества, с което болката и възпаленията се отстраняват по-ефикасно.

Влияние на стелките - Снимано с термо камера


Магнитна технология (EQL)/
Принцип на равностранните триъгълници/:

Най-новата технология на магнитно въздействие EQL е създадена на основата на магнити с магнитно поле във форма на триъгълници. Всеки триъгълник е равностранен, съответно всички линии и ъгли на магнитното поле са напълно еднакви. Тези мaгнити образуват равномерно и постоянно магнитно поле с оптимално покритие.

Особеното в технологията EQL е това, че всеки равностранен триъгълник (магнит) обезпечава 100% покритие със стабилно магнитно поле, когато почти всеки квадратен милиметър от повърхността излъчва магнитно поле.

EQL Magnetic технология се използва в такива изделия, като стелки Kenko, магнитна пластина Kenko Flex и други.

      


Магнитна технология
(RAM ) - триизмерно покритие на магнитното поле:


Всяко магнитно поле има три измерения. Въпреки това, ако то се формира върху плоска повърхност, конвенционалните технологии позволяват проектиране краища на полюс и в двете посоки: нагоре и надолу. Това ограничение е довело до създаването на напълно нова концепция, която използва триизмерна структура.

В продуктите е използвана естествената сила на магнитите и е разработена иновативна технология радиално-осев магнетизъм или съкратено RAM ™, която се превърна в истински технологичен пробив в областта на магнитните иновации. Магнитна технология RAM ™ осигурява триизмерно покритие на магнитното поле, за да се разпредели равномерно потока на магнитна енергия в различни посоки.
/за магнетизма -на руски/ - Дейв Болзер


Магнитна технология SpyderRAM™:

Нова патентована технология - SpyderRAM ™, която създава динамично триизмерно магнитно поле. Технологията SpyderRAM ™ използва множество възли, всеки от които се състои от пет кръгли магнита, съединени един с друг с помощта на гъвкава силиконова мрежа. Всеки от 5-те магнита е фиксиран към структурата, така че оста между плюса и минуса се намира под ъгъл 72 градуса спрямо съседен магнит. При това възникват пресичащи се магнитни полета, които покриват 360 градуса в трите направления. Това разположение позволява да се обхване по-голяма площ, обезпечена с по-силно магнитно поле, сравнимо с полето на природните обекти.Какво могат да направят магнитите за вас

За магнетизма /на англ./ - Дейв Болзер