0898 592 393, 0988 365 200 office@mnovakova21.com

MATRIX


ЖИВЕЙ ДЪЛГО! ЖИВЕЙ ДОБРЕ!

LIFEWAVE MATRIX


             В допълнение към използването на Matrix, може да направите следното, за по-
нататъшно намаляване на излагането на радиация, както се препоръчва от
Федералната търговска комисия (FTC)
:

            - Увеличете разстоянието между телефона и главата с помощта на хендсфри
устройство, което е свързано към телефона или чрез използване на функцията
„високоговорител“.

            - Използвайте текстови съобщения и ограничаване на употребата на мобилния
телефон чрез водене на кратки разговори.

            - Изчакайте добър сигнал. Когато имате по-слаб сигнал, телефонът работи по-
трудно и излъчва повече радиация.

            - Апаратите също отделят повече радиация при предаване, отколкото при
приемане, така че накланяйте телефона далеч от главата си, когато говорите и го
връщайте към ухото си, когато слушате.Опасно ли е за здравето ни излагането на радиация от клетъчни телефони?

    Телекомуникационната индустрия от доста години твърди, че използването на клетъчни телефони е безопасно и мобилните телефони, които се предлагат на пазара работят в рамките на безопасните стандарти.

   Но… На 31-ви май 2011 г. Световната здравна организация (СЗО), заедно с Международната агенция за проучвания на рак, заявиха, че радиочестотните електромагнитни полета са канцерогенни за хората (Група 2Б). Това означава, че те носят повишен риск за глиома (тип злокачествен рак на мозъка), свързана с употребата на безжични телефони.

    В допълнение, Американското раково общество посочи списък с клетъчни телефони, в който са посочени раково-причиняващите вещества, отделящи се при излъчването на радио-честотните вълни. Те могат да повишат риска от мозъчни тумори и други увреждания в областта на главата и врата.

    Доказателствата към днешна дата все още са неубедителни, що се отнася до дългосрочните ефекти и влиянието на електромагнитната радиация върху тялото и връзката й с появата на някои видове рак и болести. Но има нарастващо безпокойство, свързано с множеството независими научни изследвания, че тази радиация не е никак безопасна. Много учени се съгласяват, че е твърде рано да разберем пълната степен на потенциалната опасност от излагане на радиацията от мобилните телефони и какво тя може да причини наистина.

  Всеки производител на клетъчни телефони съветва широката общественост да държим апаратите винаги на поне 2-3 сантиметра от тялото и мобилните устройства да не се носят в джоба.

    Експертите се съгласяват, че децата са изложени дори на още по-голям риск, защото мозъците и черепите им все още не са напълно развити. Това прави подрастващите по-податливи на проникване и приемане на радиацията. Когато преди повече от 17 години са създадени стандартите за безопасност на клетъчните телефони, децата така и не са били взети под внимание.

   За радост на всички, LifeWave създаде чисто нов продукт на основата на разсекретената военна технология стелт , благодарение на която значително се намалява потенциално опасното излагане на радиацията от мобилните телефони.

   Електромагнитната радиация (ЕМР) се излъчва от всички части на вашия клетъчен телефон, включително антената и слушалката, както и други части от апарата.Според Националния раков институт на САЩ:

    „Едно скорошно проучване показва, че когато хората използват мобилен телефон за 50 минути или повече, мозъчните тъкани на същата страна на главата, от която се намира антената на телефона, метаболизират повече глюкоза от тъканите на обратната страна на мозъка. Изследователите отбелязват, че резултатите са все още предварителни и възможни здравни резултати от това увеличение на глюкозния метаболизъм все още не са известни.”Matrix намалява излагането на радиация от мобилни телефони.

В допълнение към използването на Matrix, може да предприемете и следните стъпки за по-нататъшно намаляване на излагането на радиация на клетките, както се препоръчва от Федералната търговска комисия (FTC):

  • Увеличете разстоянието между телефона и главата с помощта на хендсфри устройство, което е свързано към телефона или чрез използване на функцията „високоговорител“.
  • Помислете за текстови съобщения и ограничаване на употребата на мобилния телефон чрез водене на кратки разговори.
  • Изчакайте добър сигнал. Когато имате по-слаб сигнал, телефонът работи по-трудно и излъчва повече радиация. Апаратите също отделят повече радиация при предаване, отколкото при приемане, така че накланяйте телефона далеч от главата си, когато говорите и го връщайте към ухото си, когато слушате.Решението на LifeWave за намаляване на радиационното облъчване

   “През годините ние многократно сме били подтиквани от нашите членове и клиенти занамиране на решение за намаляване на излагането на радиация от мобилни телефони. Търсенето на пазара ни доведе до лабораторен тест на дузина продукти, за които понастоящем се твърди, че намаляват излагането на радиация от мобилни телефони.

   След като тествахме тези продукти, които в момента са на разположение на пазара, открихме, че те имат малък или никакъв ефект за намаляване на излагането на радиация от клетъчни апарати.”

    LifeWave разработи решение, което е тествано в независими лаборатории, за да бъде ефективно намаляването на количеството на електромагнитна радиация, причинена от клетъчни телефони.

    SGS, най-голямата в света компания за контрол и инспекция, извърши независимо лабораторно изследване на Matrix. SGS е глобален доставчик на услуги и е акредитирана компания за редица правителствени разпоредби, както и национални и международни стандарти.

   Според тестове на SGS, Matrix е ефективен при намаляване на 85 % и повече от радиацията, излъчвана от мобилен телефон. Може да бъдете сигурни, че когато използвате Matrix, получавате реална защита от радиация.

    Всички агенции признават нуждата от допълнителни изследвания по темата, за да се достигнат по-конкретни заключения.

    Вече съществуват конкретни действия на правителства в световен мащаб, които се отнасят до стандартите и образованието, свързани с радиацията, излъчвана от клетъчните телефони.

    Здравни агенции в Швейцария, Германия, Израел, Франция, Великобритания и Финландия, препоръчват да се ограничи достъпа на деца до излагане на радиация от мобилните устройства.

  През 2008 г. Европейският парламент прие резолюция, която призовава страните-членки да разработят по-ниски емисионни ограничения за радиацията от клетъчните апарати.

   Следните градове предложиха строги местни стандарти за радиацията от мобилни телефони: Брюксел - Белгия; Залцбург - Австрия; Крайстчърч - Нова Зеландия; Торонто - Канада, издаде родителско ръководство за намаляване на употребата на клетъчни телефони от деца.Източници:

1. Cell Phones and Cancer Risk. National Cancer Institute. Reviewed 10/24/2011.
http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/Risk/cellphones

2. http://www.ftc.gov/bcp/edu/pubs/consumer/alerts/alt109.shtm

3. Cell Phone Radiation Science Review; Executive Summary. Environmental Working Group.
http://www.ewg.org/cellphoneradiation/executivesummary
Помислете …

През изминалия век, следните вещества са били считани като безопасни за човешка употреба:

  • ДДТ (синтетичен инсектицид) – Азбест
  • Радий - Тютюневи изделия
  • Живак - Оловна боя
  • Рентгенови лъчи - Оловен бензин
  • Мононатриев глутамат - Транс-мазнини
  • Бисфенол А (при производство на пластмаса) - МТБЕ (бензинова добавка)

Вече знаем, че тези съставки не са безопасни за човешка употреба и са доказано смъртоносни в някои случаи, поради което са забранени в много държави по света.

Всеки ден Вие се излагате на електромагнитната радиация (ЕМР), излъчвана от клетъчните телефони. Това излагане безопасно ли е?

Ако искате допълнителна информация за LifeWave, то посетете и официалният сайт – www.lifewave.com