0898 592 393, 0988 365 200 office@mnovakova21.com

Нанопачове

Нанопачове

-Y-Age AEON – Наноустройство, което връща времето назад

-IceWave – Наноустройство, намаляващо болката

-Y-Age Glutathione - Най-мощният антиоксидант 

-Y-Age Carnosine – Антиоксидант, който се произвежда в черния дроб

-Energy Enhancer – Наноустройство, което балансира енергийния поток

-Silent Nights – Наноустройство за подобряване на съня

-SP6 Complete – Наноустройство за регулиране на метаболизма и теглото
ЖИВЕЙ ДЪЛГО! ЖИВЕЙ ДОБРЕ!LIFEWAVE PATCHES

Иновативни бионаноустройства,

които дават по-добро качество на живот и здраве

Без прием на медикаменти

Тези устройства съдържат аминокиселини, захари и стабилизиран кислород. Съставките са приети от Американската агенция по храни и лекарства (FDA) за абсолютно безопасни. Тези съставки образуват в самите пачове течни нанокристали и действат като малки “антени”. Тези молекулни “антени” се активират от електромагнитното поле на тялото, така клетките чрез биорезонанс започват да възпроизвеждат онова, от което се нуждае тялото за самолечение. Постига се подобряване на комуникацията с клетките без да преминават никакви вещества в тялото.

Пачовете на LifeWave са безопасни, резултатни и ни предлагат по-здравословен и качествен начин на живот.

          Пачовете LifeWave НЕ съдържат лекарства, НЕ съдържат токсини,НЕ
преминават в тялото ни
, НЕ преминават през черния дроб, НЕ създават усложнения,
НЯМАТ странични действия, НЯМАТ непоносимост към лекарства, когато се
използват едновременно
.

Пачовете LifeWave НЕ са трансдермални - Това означава, че никакви вещества не проникват в организма.

Пачовете LifeWave са единствените по рода си в света. Те притежават световен патент и се произвеждат в САЩ. Имат съответните сертификати, издадени на основата на научни и клинични изследвания от американската FDA – U.S. Food and Drug Administration, от Анти-Допинговата Агенция на САЩ /United States Antidopping/, от Световната Анти-Допингова Агенция /World Antidopping Agency/, както и Сертификат на ЕС „OBELIS“ с представителство в Брюксел за всички европейски държави.

Нанопачовете на LifeWave нямат плацебо ефект - употребяват се и при животни (кон, куче, котка) с много добра ефективност, без никакви лекарства, стимуланти или игли в тялото.

ЗАБРАНЕНО е използването на пачовете от бременни и кърмачки!!! Също и при трансплантации на органи - стимулира се имунната система, а това може да доведе до отхвърляне на трансплантирания орган.

 

ВИДОВЕ НАНОУСТРОЙСТВА
НАНОПАЧОВЕ

      Y-Age AEON – Наноустройство, което връща времето назад!


    Това е най-новият член на семейство Y-AGE, което представлява една пълна програма за анти-стареене. Този пач е създаден за онези, които искат, въпреки годините, да запазят здравето и младостта си. Клинични изследвания показват, че след първите 10 минути от поставянето на пач AEON, той уравновесява ЦНС (централната нервна система). В резултат на това настъпва освобождаване от стрес и вътрешни нервни смущения. Освен това намалява възпаленията в тялото.

    Това е продукт, който след 90-дневна употреба, заедно с пачовете от серията Y-Age – Glutathione и Carnosine, връща времето назад на клетъчно ниво, поради въздействието му върху стареенето на ДНК-фрагментацията в ядрото на клетките.

Цена за 1 пакет Y-Age AEON (30 броя лепенки) – $89.95
без доставка и ДДС

НАГОРЕ


 
     IceWave – Наноустройство, намаляващо болката!    Пачът IceWave е предназначен за справяне с болката. Само 10 секунди след поставяне на хомеопатичните лепенки на съответните акупунктурни точки, болката намалява до 50%. Постоянното им ползване за определен период от време, различен за отделния случай, намалява хроничните възпаления и отнема болката напълно.

     Пачовете IceWave дават резултати при болки в костите и мускулите, болки в цялото тяло, особено при случаи на ишиас, радикулит, артрит, болки в ставите, гърба и кръста, тикове, схващане на мускулите, напрегнати мускули – схващане, болки в колената, мигрени, главоболие, менструални болки и др. Важно е да се отбележи, че болката няма да изчезне, ако се дължи на остър инцидент, който изисква незабавна медицинска намеса и лечение.

Цена за 1 пакет IceWave (30 броя лепенки) – $89.95
без доставка и ДДС

НАГОРЕ


  
    Y-Age Glutathione - Най-мощният антиоксидант!   Глутатионът (трипептид) e най-мощният антиоксидант, който произвежда тялото ни, за да се самозащитава. Повишава имунната система, освобождава от токсини бъбреците, черния дроб, белите дробове и дебелото черво. Спомага за идеално гладка и младежка кожа и изостря зрението. Глутатионът е наречен “багера” за събиране на непотребните вещества в тялото. Помага за детоксикацията на тялото от тежки метали – олово, живак, мед, хром и др., които водят до дегенеративни заболявания.

    Нивото на Глутатиона в организма започва да намалява след 20-годишна възраст, като на всеки 10 години се намалява от 10% до 25%. Клиничните изследвания доказват, че серумното ниво на глутатион може да бъде повишено до 300% след първите 24 часа от поставянето на пачът Glutathione на подходящото място.

Цена за 1 пакет Y-Age Glutathione (30 броя лепенки) – $89.95
без доставка и ДДС
НАГОРЕ


 
     Y-Age Carnosine – Антиоксидант, който се произвежда в черния дроб    Карнозинът е дипептид, който има невероятната способност да функционира като антиоксидант и подмладяващо средство, както и да предпазва вътрешните ни органи. Възпрепятства появяването на атероматозни плаки в мозъка, може да “поправи” деструктурирани клетъчни мембрани и ДНК, повишава мускулната маса, отстранява млечната киселина от мускулите и повишава спортните постижения. Карнозинът спомага за подобряване на епидермиса при екземи, псориазис, целулит и др. При заболявания като диабет, Паркинсон, склероза и др. Дава много добри резултати при системно използване. Помага при високо кръвно налягане, ускорява зарастването на рани и заличава белезите от тях, когато го поставяме не върху отворената рана, а върху съответните акупунктурни точки.

     Този пач помага на организма да регенерира здрави и млади клетки на мястото на остарелите, като запазва тялото и организма в младежка възраст, независимо от възрастта. С други думи – спомага за забавяне на стареенето.

Цена за 1 пакет Y-Age Carnosine (30 броя лепенки) – $89.95
без доставка и ДДС

НАГОРЕ      Energy Enhancer – Наноустройство, което балансира енергийния поток!      Пачът за енергия Energy Enhancer се справя с умората, липсата на енергичност, нервност, изтощение, мускулна слабост, сънливост и безсъние. Повишава енергията, подпомага дихателната функция, повишава телесната издръжливост и затова редовно се използва от спортисти. Помага за съсредоточаване при учене. Много известни спортисти като Дейвид Бекъм, Карлес Пуйол, Ланс Армстронг, Майкъл Фелпс, професионални баскетболисти в NBA, както и цели отбори, като например Националният отбор по плуване на САЩ, и много други, използват пачовете Energy Enhancer за издръжливост, повече енергия, гъвкавост и контрол на болката при напрежение на мускулите от млечната киселина, която се образува в тях.
   Възбуждането на акупунктурните точки повишава нивото на енегията в организма, подобряват се постиженията и съсредоточаването и се повишава изгарянето на мазнините до 20%. Идеално се съчетава със Silent Nights, възстановявайки биологичния ни часовник, както и с Y-Age Glutathione и Y-Age Carnosine, когато е необходимо да направим 90-дневна детоксикация.
НАГОРЕ


  
    Silent Nights – Наноустройство за подобряване на съня!!   

          

        Непълноценният сън води до преумора, страхова невроза, объркване,
нарушение на биологичния ни часовник и произвеждането на хормони от организма.
        Пачовете на LifeWave за сън Silent Nights дават отлични резултати при


проблеми със съня и апнеята, хъркането, лекия сън, неспокойния и нервен сън,

въртене в леглото от безсъние, безсъние поради стрес и смущения поради нарушена

хормонална система при жените в климактериум.

       Ако се събуждате сутрин и чувствате умора, вероятно се нуждаете от този пач.

 

            Освен това Silent Nights е първото наноустройство в областта
на медицината, признато в Европа като ефикасно средство
(медицинско устройство,
клас А)
, лекуващо безсънието.Цена за 1 пакет Silent Nights MD (30 броя лепенки) – $89.95
без доставка и ДДС
НАГОРЕ


 
     SP6 Complete – Наноустройство за регулиране на метаболизма и теглото!    Пачът SP6 Complete регулира и контролира апетита – както при наднормено тегло, така и при анорексия. Подпомага изгарянето на мазнините, намалява желанието за сладко и помага при булимия. Премахва горещите вълни през менопаузата, тъй като балансира хормоните.
     За постигане на желаните резултати е необходимо предварителното използване на серията от пачове Y-AGE – Glutathione, Carnosine и AEON за пречистване на организма от токсини.

Цена за 1 пакет SP6 Complete (30 броя лепенки) – $89.95
без доставка и ДДС
НАГОРЕЗа да постигнем желаните резултати с хомеопатичните устройства (пачове) LifeWave е необходимо:


1. Проверка и промяна (ако е необходимо) на полюсите на тялото.

2. Приемане на вода преди и по време на употреба на пачовете.

3.Да се поставят според съпътстващите указания на чиста и суха кожа.

4. Пача да се използва не повече от 12-14 часа.

5. Опознаване на хомеопатичните лепенки чрез личното им ползване с помощта на обучени сътрудници.


Работи се по ново наноустройство, което ще стимулира
производството на инсулин в организма!ВНИМАНИЕ!!!

LifeWave Patches НЕ ЗАМЕСТВАТ:

ЛЕКАРСКА ДИАГНОЗА, ФАРМАЦЕВТИЧНО ИЛИ БОЛНИЧНО ЛЕЧЕНИЕ