0898 592 393, 0988 365 200 office@mnovakova21.com

Възможности за бизнес

Живей дълго, живей добре!


"Бедността не е липсата на пари или вещи, бедността е начин на мислене"

Ранди ГейджМисията на LifeWave

“Нашата мисия е да предоставим на хората по целия свят възможността  да живеят дълго и по-добре, ползвайки продуктите на LifeWave. Технологиите и продуктите, разработени от нашата компания, помагат на всеки човек, изпитващ болка, да се освободи от нея, дават възможност, при необходимост, да  се повиши енергията и тонуса на организма,  да имаме спокоен и здрав сън, осигуряващ на всеки от нас времето  за  възстановяване на организма ни от умората и стреса, трупан ежедневно в забързания ни свят, а също и успешни анти-стареещи програми, за да бъдем по-здрави и красиви. И това става без да преминават в тялото ни лекарствени продукти или стимуланти.”

Защо LifeWave ?

Ето някои от причините, поради които хората ни харесват в над 120 държави  и вече са предпочели LifeWave като свой първи избор за здраве, красота и лично благополучие:

 • Последователната стабилност и растеж на компанията
 • Олимпийски и професионални спортисти от цял свят се доверяват на нашата компания, за да подобрят постиженията си
 • През 2009, 2010 и 2011 LifeWave e включена в списъка на най-бързо
 • развиващите се частни компании в САЩ и всяка година се приближава все по-близо и бързо до челните места
 • Компанията има множество центрове за изпълнение на поръчки и разполага със сътрудници и продукти в над 120 страни по света
 • Продуктите ни са подкрепени с патенти и сертификати, издадени на базата на резултатите от над 70 документирани клинични изследвания и научни разработки
 • Продуктите и технологията ни имат одобрението и препоръката на Сюзан Самърс – защитник на здравословния начин на живот, световно-известна  актриса, писател и една от  най-продаваните автори на бестселъри в САЩ
 • Ние коректно изплащаме всяка година милиони долари (във формата на комисионни и бонуси)  на сътрудниците ни по света
 • Технологиите и продуктите ни са приети и препоръчвани от лекари по целия свят
 • Предлагаме продукти, които могат да демонстрират реални, незабавни и видими резултати
 • Осигурен е стриктен контрол на качеството в производството
 • Предоставяме на сътрудниците си съвременни и многообразни форми на обучение и маркетингова подкрепа
 • Член сме на Асоциацията за директни продажби  (DSA) и се придържаме стриктно към най-високите световни стандарти и етични норми в работата си

От 2004 г. до днес, ние сме непрекъснато увеличаващо се семейство от сътрудници по целия свят, поставили си цел да осъществят мечтата на хората за качествен и дълъг живот.

Компанията LifeWave е поела твърд ангажимент да предоставя на своите клиенти авангардни продукти, които са без конкуренция и не се предлагат от никоя друга фирма в света.

Ние вярваме, че мисията ни да помагаме на хората да живеят по-дълго и по-здравословно е най-важната за нас.
LifeWave е готова да се отзове на призива на нуждаещите се по целия свят.

Вярваме, че положителната промяна в света започва от една искра на съпричастност в човека. През последните няколко години сътрудниците ни са винаги там, където хората са в беда – от урагана “Катрина” във Флорида-САЩ, до горските пожари в Австралия и голямото земетресение в Италия. Ние работим за облекчаване на болката, за по-добър нощен сън, за повишаване на енергията и премахване на стреса. Ние се отзоваваме, помагайки на хората да преминат през труден момент в живота си. Като компания и глобална общност от сътрудници, ние сме готови да помагаме както сега, така и в бъдеще.

LifeWave е в партньорство с Червения кръст от 2005 г. Тогава дарихме хомеопатични пачове за оказване помощ на пострадалите от урагана “Катрина” и на хуманитарните работници, занимаващи се с отстраняване на последиците от него. Четири години по-късно, през 2009 г., LifeWave стана официален партньор на Международния Червен кръст, което ни даде възможност да работим директно с организацията и да служим като ресурс за бърза помощ по време на бедствия. Като партньор на Червения кръст, LifeWave е пряк участник в преодоляване на последиците от бедствия като предоставя своите сътрудници и продукти. За нас е чест да си сътрудничим с Международния Червен кръст и човешко удовлетворение  да предоставяме помощ и подкрепа навсякъде по света, където тя е поискана и необходима.

Основана през 2004 г., LifeWave дава възможност на хората по целия свят да се чувстват прекрасно и да живеят по-дълго и по-добре. LifeWave предлага уникална серия от хомеопатични  акупресурни продукти, които подобряват качеството на живот, без да постъпват в организма  каквито и да е лекарства, стимуланти или игли. Базирана в Сан Диего, Калифорния, LifeWave е частна компания и член на Асоциацията за директни продажби (DSA). За повече информация, моля посетете www.lifewave.com.

 

Бизнес възможности и печелене на пари

 1. Продажби на дребно
  LifeWave предоставя възможност да печелите допълнително пари чрез продажба на продуктите на LifeWave на вашите клиенти. Те могат да поръчват и директно от LifeWave.com на крайни цени като ползват вашия персонален код. LifeWave автоматично ви плаща разликата в цената. Всеки член на семейството на LifeWave може да има ползи и печалби.

 2. Продажби на дребно чрез официалния сайт
  Дистрибуторите могат да записват клиенти на LifeWave и да оставят компанията да се грижи за продажбите, наличността и доставките.
  Клиентите, записани в Lifewave.com, могат да поръчват продуктите директно през интернет, а дистрибуторът автоматично ще получава разликата от цената. В допълнение, дистрибуторът може да настрои автоматични поръчки за всеки от записаните на негово име клиенти.Това означава, че LifeWave автоматично ще изпраща заявените предварително продукти на клиентите. Продажбите на дребно зависят изцяло от личните възможности и усилия на дистрибутора. LifeWave силно препоръчва “Auto-ship” (автоматично изпращане), за да могат Вашите клиенти винаги да ги имат на разположение и никога да не остават без желаните от тях продукти.

 3. Бързи начални бонуси
  Това е начин да печелите пари в момента, в който се запишете в програмата на LifeWave. Всеки квалифициран член на LifeWave получава бонуси от фирмата, когато лично запише нов член. Сумата зависи от това с какъв ранг влиза новият член.
  Ранговете зависят от вида на закупените начални дистрибуторски пакети.

 4. Изграждане на организация от дистрибутори

 5. В допълнение към вашите приходи, вие ще получавате допълнителни комисионни и бонуси от бизнеса, развиван от вашите дистрибутори. Това са тези хора, които вие лично сте записали в LifeWave. Чрез обучение, напътствия и окуражаване на вашите дистрибутори, вие можете да получите достатъчно пари, за да заместите или увеличите сегашния си доход.

Ако желаете да станете сътрудник eлате и се присъедините към нас, за да направим заедно света различен днес!


Елате и се присъедините към нас, за да направим заедно света различен днес!

 Информация, във връзка с бизнеса може да получите:
тук
Вашите въпроси можете да зададете в посочената форма за обратна връзка.