0898 592 393, 0988 365 200 office@mnovakova21.com

Фитнес и здраве


Фитнес и здраве

- Група от поддържащи продукти Kenko Therm
- Спортни чорапи
- Чорапи за голф
Група от поддържащи продукти KenkoTherm®

Идеални за професионални спортисти и хора с активен начин на живот!

Продуктите KenkoTherm ® са желаната комбинация от качества като еластичност, издръжливост, гъвкавост и дишане. Те са по-добри в сравнение с други ленти /превръзки/, защото съчетават технологичното въздействие на далечната инфрачервена технология и технологията на йонно въздействие.

Насладете се на благоприятното въздействие на топлина и отрицателни йони едновременно!

Пояс - KenkoTherm®

Подкрепете гърба си!

В тялото най-голямо натоварване се пада на гърба. Благодарение на далечната инфрачервена технология и технологията на йонно въздействие, поясът успокоява, затопля и отпуска уморените и напрегнати мускули на гърба.

Препоръчва се за употреба с магнитна пластина Kenko Flex.


Фиксираща лента за лакът - KenkoTherm®

Максимална гъвкавост!

   

Лакътната става изпитва достатъчно стрес и напрежение. Фиксиращата лента Elbow ще даде на лакътя добра и достатъчна подкрепа, добре приляга към лакътя, загрява, премахва дискомфорта и релаксира мускулната тъкан.


Фиксираща лента за китка - KenkoTherm®

Заключване на китката!

Леко фиксиране на китката.

Идеална за професионални спортисти и хора с активен начин на живот!
Лентата фиксира китката, без да ограничава движенията. Нежна топлина отпуска мускулите и сухожилията, премахва дискомфорта.

Фиксираща лента за коляно /Наколенка/-KenkoTherm®

Облекчаване на напрежението!

Идеално подходяща за професионални спортисти и хора с активен начин на живот!

Коленните стави носят товара на теглото на тялото. Тези наколенки подкрепят коленните стави и премахват дискомфорта без да ограничават свободата на движение, а меката топлина отпуска мускулната тъкан и облекчава напрежението /стреса/.


Фиксираща лента за глезен - KenkoTherm® Ankle Wrap

Защита за глезена!

Идеални за професионални спортисти и хора с активен начин на живот!
След шията, глезена е най-мобилната става, и той е под тежестта на цялото тяло! Тази гъвкава глезенна превръзка отпуска мускулната тъкан и затопля с
инфрачервена технология, така помага за облекчаване на напрежението и дискомфорта.Спортни чорапи

Изключителна издръжливост и комфорт!

 

 

Произведени с високотехнологични материали Sport Sock да комбинирате оптимален комфорт с по-голяма практичност. Чорапите са подходящи за спорт и за ежедневно носене.
Teхнологията на далечните инфрачервени лъчи от спектъра помага да се натрупва излишната топлина и да се осигури оптимален топлообмен и комфортни температурни условия за краката и благоприятно въздействие върху ставите.
Nano - сребърни частици, които изграждат материала, от който са направени чорапите, възпрепятстват бързото развитие на бактерии и миризми, като обезпечават естествено антибактериално действие и обезмирисяване.

Материала на спортните чорапи съдържа мед като микроскопични влакна, които предотвратяват появата на статично електричество.

Уплътнената част към подметката и подсиления свод на стъпалото помагат за намаляване умората на краката, а специалната структура на петата помага за предотвратяване на усукване на крака по време на движение, това намалява и вероятността от свиване на продукта при пране.

Чорапите на Никкен са произведени така, че увеличават вентилацията, необходима при повишена температура на околната среда.Чорапи за голф

Нека вашата походка става лесно със специално проектираните голф чорапи ThermoWear!
Антибактериална и инфрачервена технологии позволяват краката да дишат и да останат сухи.

Специални медни влакна предотвратяват образуването на статично електричество, а високото качество на плата с подсилена подметка, пета и пръсти, осигуряват комфорт и дълготрайност.
Позволяват машинно пране.


НАГОРЕ