0898 592 393, 0988 365 200 office@mnovakova21.com

Релаксация и масаж

Релаксация и масаж

Масажор MagCreator

Малък масажор /Магнитни масажни топчета/ MagBoy


Масажор MagCreator

Защита от стрес и дискомфорт!!!

Масаж с MagCreator - това е, което никога не сте изпитвали досега!

MagCreator с технология на
магнитното въздействие дава уникално, неповторимо усещане за пълен релакс. Масажа се състои от леки движения с масажора от шията към основата на гръбнака. Вълнообразната повърхност на валяка изпълнява акупресура. След масажа вие ще се чувствате отпочинали и освежени както след използване на Системата за здрав сън .

Във въртящата се част на валяка е поставен магнит със сила 800 Гауса. Валякът и дръжките са направени от висококачествен каучуков материал. Дръжките се хващат удобно с ръце и не се подхлъзват. Оста на масажния валяк е изработена от неръждаема стомана.

Подарете на себе си и своите близки релаксиращ масаж с магнитно въздействие!

Никкен 3 – масаж с големия масажьор


НАГОРЕМалък масажор/ Магнитни масажни топчета/ MagBoy

Релаксация във вашите ръце!

Тук е взет за основа познатия на всички принцип на обикновени топчета за масаж /релаксация/, които са усъвършенствани чрез добавяне на магнитна технология, и така е създаден компактен продукт за намаляване на стреса - магнитни масажни топчета Magboy.
MagВoy е с твърда релефна повърхност и масажира тялото ви. Може да поставите топчетата MagВoy в дланите и движейки ги да стимулирате акупунктурните точки.
MagВoy топчета се продават в удобен калъф за носене. В зависимост от случая, можете да масажирате всяка част от тялото, където усетите напрежение без премахване на топчетата от калъфа. A компактния размер им позволява да ги приберете лесно в джоба или в чантата си.


Наричах Магбоя „унищожител на болката”, защото това, което открих бе, че когато работех върху някого и не можех да се справя с дискомфорта му, те можеха да го използват, независимо от произхода на дискомфорта си и в рамките на 60 секунди в 9 от 10 случая този дискомфорт изчезваше или значително намаляше.” Д-р Брадли Нелсън


Малък масажор
/Магнитни масажни топчета/ Kenko MagDuo-нов вариант

 

Магнитни топчета Kenko MagDuo включват изключителна технология Triphase, която съчетава три нововъведения: магнитна технология DynaFlux ™, йонна технология и въздействието на инфрачервена технология.

Масаж с Масажни топчета MagDuo:
Масажните топчета притежават заострени издатини, които могат ефективно да масажират акупунктурните точки на стъпалата, дланите и цялото тяло. Повърхността на издатините е изработена от специални материали, които впоследствие отделят във въздуха потоци от отрицателно заредени йони, пресъздавайки освежаващ и ободряващ въздух, характерен за естествената природа в близост до водопади и гори. В същото време ИЧ-та технология избирателно поглъща топлинна енергия и след това я връща като мека, успокояваща топлина. Този масаж ще позволи премахване на умората и поддържане на общия тонус на тялото.
Има изключително лесен начин да се докаже колко ефективен може да бъде MagDuo - просто раздвижете масажните топчета между дланите на ръцете си и ще почувствате как си отива напрежението от мускулите.

Ключови характеристики и предимства:

- Помага за моментално облекчаване на напрежението, дискомфорта и болката от най-различен характер: опорно-двигателен апарат, изгаряния, главоболие, вътрешни органи, емоционални блокажи и да се отървете от стреса.
- Грапавата повърхност осигурява релаксиращ, стимулиращ масаж в желаната област.
- Ексклузивната технология от DynaFlux създава динамично магнитно поле с многопосочна магнитна енергия. Силата на магнитното поле е 800-1000 Гауса.
- Отрицателните йони имат благоприятен ефект върху цялото тяло.
- Керамичните материали поглъщат инфрачервена енергия, като я отразяват обратно под формата на мека, успокояваща топлина.
- Функционалния дизайн позволява да използвате MagDuo за масаж.
-  Компактен удобен калъф за носене позволява да носите MagDuo в джоба или в чантата си.
-  Дълготрайни и удароустойчиви материали, предназначени за дълга употреба.

Препоръки:
Не потапяйте във вода! Разрешено за почистване на повърхността с влажна кърпа, подсушете естествено във въздуха.

Д-р Брадли Нелсън е автор на световноизвестната книга „Емоционалния код”, в която той описва как бързо и ефективно могат да бъдат освобождавани дълбоко вкоренени емоционални блокажи. Той използва Никкен технологиите като основно средство в своя метод. Вижте видеото, в което той обяснява как може да се използва Никкен Магбоя/Магдуо:

 

Magboy Explanation by Dr. Bradley Nelson 


НАГОРЕ