0898 592 393, 0988 365 200 office@mnovakova21.com

Чист въздух

Чист въздух

-Система за пречистване на въздуха KenkoAir Purifier ™
-Комплект сменяеми филтри KenkoAir Purifier ™


Система за пречистване на въздуха KenkoAir Purifier ™

KenkoAir Purifier е иновативна технология за многоетапно филтриране на въздуха, в основата на която е уникалният въздушен филтър ULPA - най-новото достижение в областта на пречистване на въздуха. Технологията за ултра пропускливост на частиците (ULPA) е много по-ефективна и високо-производителна от технологията HEPA, която от дълго време беше стандарт за почистване на въздуха за болници и чисти помещения.

 

               


НЕРА филтрационната технология е ефективна на 99,97% за задържане на частици до 0,3 микрона.

ULPA филтърът на KenkoAir задържа 99,9995% от всички частици или частици до 0,12 микрона.


Система
та за пречистване и йонизация на въздуха KenkoAir Purifier се отличава с:

 1. Многоетапно филтриране на въздуха
 2. Йонизация на въздуха, без озон!
 3. Уникалната ULPA технология (99.9995% ефективност) - задържа прахови частици и вируси с размери до 0,12 микрона 
 4. Индикатор за качеството на въздуха
 5. Автоматичен режим
 6. Вграден таймер
 7. LED индикатори за подмяна на филтъра
 8. Лесна подмяна на сменяеми филтри
 9. Ниски нива на шум (52db при работа в най-интензивен турбо режим)
 10. Енергоспестяващи технологии (45 вата в турбо режим)
 11. Антистатични материали
 12. Малка и лека (6,3 кг)

ULPA филтриращия компонент в комбинация с предварителен филтър, активен въглен, дезодориращ филтър и високоскоростен вентилатор ефективно филтрира и неутрализира замърсители във въздуха от всички размери - от видимите за окото до забележимите само под микроскоп, като например:
- Твърди примеси в атмосферата, включително прах;
- Цветен прашец, пърхут от домашни любимци, домашен прах, плесени спори и други алергени;
- Дим и химически изпарения.


KenkoAir
  пречиствателят има генератор за отрицателни йони, който обогатява пречистения въздух с отрицателно заредени йони (1-2 милиона йони на 1 куб. см в секунда при всички режими на работа на устройството), които имат положителен ефект върху тялото. Увеличената концентрация на тези йони се наблюдава при някои условия на околната среда, като например в гората или в близост до водопад, река, водни басейни. Тези "елементи на дълголетието" насърчават синтеза и поддържането на човешките витамини в тялото, както и засилването на много физиологични функции. Една разходка в гората или по поречието на река успокоява и отпуска.KenkoAir Purifier ™ използва патентована технология за пречистване и йонизация на въздуха, без да образува озон.

KenkoAir Purifier ™
системата е тествана успешно и е получила сертификати от водещите независими международни организации за защита на здравето и околната среда.
Благодарение на новия и подобрен дизайн, системата KenkoAir Purifier ™ консумира много малко енергия, дори когато работи в интензивен режим.Система очистки и ионизации воздуха KenkoAir Purifier™ - руски

НАГОРЕКомплект сменяеми филтри KenkoAir Purifier ™

Здравословен, чист въздух!

 

Уникален въздушен филтър ULPA - най-новата разработка в областта на пречистване на въздуха.

Комплекта филтри за смяна включва въглероден дезодориращ филтър KenkoAir и ULPA филтър и се продава под едно наименование.

Филтриращият компонент ULPA в комбинация с предварителен филтър, въглероден филтър и високо-производителен дезодориращ вентилатор, ефективно задържа и неутрализира вредни вещества във въздуха от всички размери - от виждащи се с просто око до виждащи се само под микроскоп, като например:

Твърди примеси в атмосферата, включително фини прахови частици;
Цветен прашец, пърхут от домашни любимци, прах, акари, плесенни спори на мухъл и други алергени;
Цигарен дим и химически изпарения.

Технология ULPA е много по-ефективна от технологията с високо забавяне на частици ( HEPA ), която дълго време се явяваше стандарт за почистване на въздуха в болници и чисти стаи.

Филтрацията по технология НЕРА притежава ефективност 99.97% за задържане на частици с размери до 0,3 микрона. ULPA филтъра в системата KenkoAir задържа 99.9995% от всички частици с размер до 0,12 микрона. Такава частица е 10 пъти по-малка от бактерията Staphylococcus.

Внимание! Предварителния филтър, първоначално монтиран в устройството KenkoAir, е за многократна употреба. Не го изхвърляйте, а го използвайте отново след почистване, както е описано в инструкциите за експлоатация на устройството.

Предпазни мерки:
Системата трябва да включва само напълно сглобен пълен набор от филтри. Преди да инсталирате набор от филтри, премахнете пластмасовата опаковка от всеки филтър. Не мийте и не използвайте повторно KenkoAir дезодориращ филтър.
Преди смяна на филтрите, се уверете, че системата е изключена от мрежата.

НАГОРЕ