0898 592 393, 0988 365 200 office@mnovakova21.com

Магнитни продукти

Магнитни продукти

-Стелки Kenkoinsoles® и Kenkostrides®

-Магнитна пластина Kеnko MagFlex™

-Магнитен диск - Powerchip 

-Комплект мини магнитни дискове PowerPatch

-Магнитен чип Kenko SuperMini

-Магнитна седалка KENKOSEAT® KING

-Мъжки колан

-Постелка Kenko PetPad

 

Стелки Kenkoinsoles® и Kenkostrides®

   Magsteps са най-добрите стелки на пазара днес! Изработени на основата на технологията на EQL, те са здрави с подсилена конструкция и с вградени масажиращи (разтриващи) издатини, за да се извършва непрестанно масажиране на краката по време на употребата им.

   Технологията EQL* прави стелките неповторими със способността им да осигурят равномерно 100% магнитно покритие на цялото стъпало. Устройството им е двуслойно с вградена подсилена магнитна мрежа между двата слоя на основния материал. Стелките са гъвкави и устойчиви на износване. Доставят се в три различни размера, както за мъже, така и за жени.


*EQL (Equilateral - равностранен) технологията е патент, който представлява начин на подреждане на магнитните елементи така, че да се постига възможно най-голям поток от магнитни линии в една плоскост. Чрез този начин на подреждане се създава голям брой положителни и отрицателни полюси, което създава възможно най-голямо количество силови линии пресичащи повърхността върху която са наредени елементите в различни посоки.


Тези оригинални стелки Magsteps излизат на пазара в Япония през 1975 г. Грапавата структура беше вдъхновена от камъчетата, които могат да се намерят по пода на японските обществени бани, за които се знае, че произвеждат стимулиращо и енергезиращо усещане. В стелките това е комбинирано с още един друг древен принцип - този на магнитното въздействие.

Днес KENKOINSOLES® и KENKOSTRIDES® могат да бъдат открити в обувките на милиони хора по целия свят.

Можете да бъдете добре дори ако сте цял ден на крак, благодарение на японските магнитни стелки KENKOINSOLES® и KENKOSTRIDES®.

Shoe Insoles - Kenko mStrides available - англ.


Магнитни стелки в помощ при диабета

Как действат магнитиге?
Не е тайна, че магнитните полета, произвеждани от магнити могат да проникнат в нашето тяло и да повлияват на функционирането на отделните клетки и да подобрят работата на нервната система и различните органи. Прилагането на магнитно поле помага за възстановяването на нормалния електромагнитен баланс. Магнитното поле отпуска капилярните стени, както и околните мускули и съединителната тъкан, което увеличава притока на кръв, кислород и хранителни вещества, с което болката и възпаленията се отстраняват по-ефикасно.

Влияние на стелките - Снимано с термо камера

За какво се използват магнитите?

През последните години магнитната терапия се използва ефективно за облекчаване на състояния като: Диабет, Артрит, Ревматизъм, Инфекции и възпаления, Главоболия и мигрени, Безсъние и нарушения на съня, Циркулаторни проблеми, Счупвания и болка, Рак и други.

Голямото предимство при тяхното приложение е, че нямат странични въздействия.

Магнитните стелки: Премахват умората; Намаляват болката и възпаленията; Повишават енергията; Подобряват тонуса; Засилват аурата; Стимулират кръвообращението; Стимулират възстановяването на нервите; Стимулират образуването на тъкан; Стимулират акупунктурните точки на цялото стъпало; Увеличават достъпа на кислород до клетките; Подобряват равновесието; Облекчават ревматизма; Справят се с рани, болезнени пети и други.

Магнитните стелки са подходящи за всички хора от всякакви възрасти и професии. Например: спортисти; медицински персонал; сервитьори и кухненски работници; продавачи; полицаи и военни; възрастни хора с проблеми при ходенето, както и за други професии, в които има голямо натоварване на краката.

Тези продукти не са медицински продукти.

НАГОРЕМагнитна пластина Кеnko MagFlex™

       Технология
за релаксация и премахване на стреса, точно там, където имате най-голяма нужда от него!

Особеността на магнитн
ата пластина Kenko MagFlex ™ се състои в това, че тя включва трифазна технология и съчетава три нововъведения:
-
магнитна технология  DynaFlux ™
-
йонна технология
-
инфрачервена технология за постигане на успокояващ и релаксиращ ефект
Просто сложете магнитната пластина върху лумбалната област с лумбална превръзка /пояс/ KenkoTherm ®, и ще почувствате как стреса изчезва.

Ключови функции и предимства на магнитната пластина Kenko MagFlex ™ :

- Гъвкава лумбална опора и успокояващ комфорт на гърба;
- Съвременна технология
DynaFlux за дълбоко влияние на магнитно поле;
- Универсално 100% покритие на триизмерното магнитно поле;
- Инфрачервени влакна за мека, успокояваща топлина;
- Въздействие на отрицателни йони за отстраняване на дискомфорта;
- Благодарение на малкото си тегло и гъвкавост, пластината е удобна за носене през целия ден в седнало или изправено положение;
- Плътната, но гъвкава пластина осигурява свобода на движението;
- Отвори за циркулация на въздуха за свободно дишане на кожата.


За Ваше удобство за долната част на гърба пластината Kenko MagFlex може да се използва с пояс KenkoTherm
.Филм за магнитната технология DynaFlux


НАГОРЕМагнитен диск - Powerchip


Лек и компактен диск
Powerchip.

Той е уникален с това, че създава активно динамично магнитно поле. Специалният дизайн на диска значително увеличава силата на магнитното поле, както и дълбочината на неговото въздействие. В допълнение, разпределението на магнитната енергия, произведена чрез специална подредба на елементите на Powerchip, осигурява 100% покритие на магнитното поле.

Полимерното покритие осигурява устойчивостта на корозия на диска Powerchip и му дава практически неограничен срок на експлоатация. С външен сменяем пръстен, изработен от медицински клас силикон, Powerchip ви позволява да го носите на врата или на всяка друга желана от Вас област на тялото с помощта на поддържащите продукти KenkoTherm (или с медицинска лепенка), за да усетите успокояващия ефект върху избраната площ!

За максимален ефект, естествената сила на магнитите e подсилена с технологията на далечните инфрачервени лъчи, както и с технологията на отрицателните йони.

- Иновативна магнитна технология DynaFlux;

- Далечна инфрачервена технология;

- Технология за отрицателни йони;

- Надежден дълготраен дизайн;

- Хипоалергични материали;

- Компактен размер;

- Гъвкавост на използване;

- 100% покритие на магнитното поле;

- Активно динамично магнитно поле 900-1000 гауса.


 

Информация за SpyderRAM™ - технологията на руски език

НАГОРЕКомплект мини магнитни дискове PowerPatch

Компактния и удобен диск PowerPatch прилепва здраво върху кожата, което ви позволява да имате активен живот, без неудобство. PowerPatch съдържа шестоъгълни неодимови магнити, които помагат за възстановяването на необходимия баланс на сили и енергия, а също и за премахването на дискомфорта и стреса.


-
Издръжливо противоалергично полимерно покритие на магнита
-
Вълнообразна повърхност на магнита - за допълнителен масажиращ ефект
-
Водоустойчив, противоалергичен лекопласт с цвят на кожата
-
Магнити за многократна употреба
-
Силата на магнитното поле - 750 Гауса
-
PowerPatch ™ е компактен, лесен за използване и многофункционален, благодарение на размерите му можете да го използвате по всяко време и навсякъде, когато е необходимо.

Пакетът съдържа:
PowerPatch дискове (магнитен диск + лекопласт) - 30 бр.
Самозалепваща се лента (лекопласт) - 10 бр.

 

НАГОРЕ Магнитен чип Kenko SuperMini

Насочена релаксация

Почувствайте предимствата на магнитното влияние и контрол на температурата, там където е най-необходимо! В магнитния чип Kenko Super Mini e въведена уникална концепция на магнитната технология EQL, която осигурява точно и съвършено гладко 100% магнитно поле, усъвършенствано с добавена технологията на далечния инфрачервен спектър.
Магнитния чип Kenko Super Mini идеално пасва на тялото, създавайки едно релаксиращо и успокояващо магнитно поле. Малкият размер на пуловете ви позволява да ги използвате където и да сте

За да можете да използвате чипа Kenko Super Mini за неопределено време, предлагаме сменяеми ИЧ-ни дискове. Всяка опаковка съдържа пет сменяеми диска.НАГОРЕМагнитна седалка KENKOSEAT® KING

KenkoSeat е продукт, идеален за дома, офиса или колата и е еднакво удобен за всеки сезон.

 


       В постелката /седалка/ KenkoSeat Plus са използвани магнити с еднополюсна повърхност, за да се наподоби естественото магнитно поле на замята, което е част от естествената среда за човешките същества, но в съвременния свят то е възпрепятствано от различните битови и промишлени електромагнитни устройства.

       Rubberthane е неповторима технология, която съчетава издатините по повърхността, предназначени за масажиране (разтриване) при неволните естествени движения на седящия върху нея човек.

       Компонентите на постелката, изработени по технологията „Far-Infrared поглъщат топлината от околната среда и човешкото тяло и я излъчват обратно във вид на дълго-вълнови инфрачервени вълни, които се усещат като нежно затопляне. Явлението е саморегулиращо се и в топло време усещането е за приятен хлад, а в студено – за затопляне.

       Керамичните отразяващи нишки, които осигуряват действието на технологията „Far-Infrared“ са вплетени в тъканта на постелката и не могат да се износят.

       Външната обвивка е от тънка вълна /100% естествена вълна/ и създава условия за естествено проветряване, а микро-фибърната повърхност, допираща се до стола прилепва устойчиво към всяка седалка.

Постелката има и две връзки за привързване към облегалката и седалката на офисен стол или автомобилна седалка.


НАГОРЕМъжки колан

Повече от аксесоар!


Стилен
кожен колан, идеален както за ежедневни, така и за официални облекла.
В средата на
колана (лумбална област) на най-важните точки са разположени магнити.


Не потапяйте във вода. В случай на влага, подсушете с чиста мека кърпа. Избършете с влажна кърпа, ако е необходимо, с мек почистващ препарат. Не допускайте контакт с разтвори с киселинно съдържание, алкохол или разтворители, като например парфюм, лак за коса, лак за нокти.

Размер: L (118 см)


НАГОРЕПостелка Kenko PetPad

Грижа и за малките ни събратя! Разработена за тях подложка за домашни любимци Kenko PetPad.

Обградете вашия любимец с топлина и комфорт, тъй като мекото и удобно килимче Kenko PetPad включва в себе си магнитната технология и технологията на инфрачервените лъчи с широк спектър. Вашият любимец ще оцени по достойнство грижата за него.

Домашните любимци са пълноправен член на семейството и те имат ежедневни потребности, както и всеки друг член на семейството: чист въздух, чиста вода, добро хранене, качествен сън и физическо натоварване. 

 
НАГОРЕ
                     ПРОДУКТИ